Säljträningen gav insikt om smartare vägval på ett helt annat sätt

Posted by Sara Carlemår on 2019-05-21 10:37

Find me on:

Göran Södermark gick 2014 ett skräddarsytt säljträningsprogram tillsammans med sina kollegor på Moxter. Göran arbetar som KAM, Key Account Manager och har en gedigen erfarenhet i säljrollen, han sammanfattar här vilka insikter och lärdomar han själv tog med sig, vad han fortsatt utveckla och hur han känner av det i sin vardag.


 

 

 

Anledningen att vi valde Sambas säljträningsprogram var i grund och botten för att företagets ägare bestämt att vi ska bli Sveriges Sundaste företag!  Med allt vad det kan innebära… personal, ekonomi, kunskap och hälsa som fysik och kost mm. Sambas upplägg med helheten i säljträningen var det vi sökte och alla i företaget skulle gå det.  

Insikter har jag tagit med mig är:

  • Att vara smart i sina vägval
  • Sätta realistiska mål
  • Uppföljning både intern och externt
  • Att leverera det man kommer överens om
  • Det mest känns möjligt!
  • Vikten av fysik och kost

I min vardag har jag blivit bättre på uppföljning, jag orkar mycket mer och jag har blivit bättre på att slappna av. Dessutom ser mig i spegel på morgonen och känner att - idag är jag stark!

Jag har gått många säljutbildningar och kurser genom åren och de alla har varit givande för stunden. Sambas upplägg skiljer sig mot andra, det har varit något som följer med mig fortfarande på ett helt annat sätt vi vardagen.

Samba levererade så mycket mer på ett enkelt trovärdigt sätt som gjorde att alla i företaget tog det till sig.

Det var ett avslappnat sätt att genomföra en säljträning på, något som de flesta tycker kan vara lite obehagligt inför andra och speciellt inför sina kollegor.

Som avslutning kan jag bara säga att Samba har överträffat mina förväntningar med råge. Det är en säljträning som jag tänker på ofta och är sugen på igen. Och det kan jag lova - att det aldrig har hänt mig tidigare!

 

På företaget Moxter vet de att oavsett roll så är alla medarbetare säljare. Hör Moxters grundare Åke Eriksson berätta om hur alla i företaget höjt sig till en mer säljande roll genom samarbetet med Samba. SE FILM

Topics: säljträning, holistisk syn på säljprestation

Samba vässar dig & ditt företag

Vi tror på konstant utveckling och träning, i vår blogg vill vi inspirera till att utvecklas som individ och vässa detaljerna i ditt säljarbete. 

SIGN UP: följ bloggen

Inlägg

<