Säljare som vässat sig genom holistisk säljträning

Posted by Sara Carlemår on 2018-09-13 10:56

Samba har glädjen att jobba med många säljande personer som varit nyfikna på att utvecklas och nyfikna på sin egen potential. Låt dig inspireras av Märit Jonsson och Örjan Mårtensson som båda gått Sambas 4-månaders säljträningsprogram och har satt sina egna ord på sina erfarenheter av programmet. Vilka insikter och lärdomar de tagit med sig, vad de tillämpar i vardagen och vilka effekter de får, vilka förväntningar de hade på programmet och hur Samba levde upp till dem. Två grymt häftiga personligheter och säljare som vi nyfiket följer vidare på sina resor.

Read More

Topics: säljträning, holistisk syn på säljprestation

I din säljprestation finns en vilande potential

Posted by Christer Bäckman on 2017-05-23 15:16

Vilka egenskaper är du stark inom och i vilka finns det en stor utvecklingspotential? Vilka invanda beteendemönster och rutiner är det som format dig? Vilka egenskaper hos dig själv blundar du för eller är du inte medveten om att du kan utveckla? Det här är några av de frågeställningar vi tar med oss när vi tittar på hur du kan VÄSSA dig som säljare. 

Read More

Topics: holistisk syn på säljprestation

3 ingredienser i en holistisk syn på säljprestation

Posted by Christer Bäckman on 2016-10-19 22:25

Mitt personliga nu glödande intresse för försäljning startade på riktigt 1985. Jag fick då av min dåvarande coach för första gången en säljhandbok i min hand. Tillsammans med den utbildning jag då hade förmånen att få gå skulle det bli avgörande för min fortsatta inriktning. På utbildningspärmen stod det ”PERSONLIG UTVECKLING”. Vilken spännande tanke!   Min hjärna började jobba på högvarv och jag ställde mig själv frågan: Hur bra kan jag egentligen bli på det jag redan gör? Kan man UTBILDA sig till att bli säljare? Jag trodde ju i min enfald att jag var född till det!

Read More

Topics: säljträning, integrerad mental träning för säljare, holistisk syn på säljprestation

Samba vässar dig & ditt företag

Vi tror på konstant utveckling och träning, i vår blogg vill vi inspirera till att utvecklas som individ och vässa detaljerna i ditt säljarbete. 

SIGN UP: följ bloggen

Inlägg

<