Säljträningen gav insikt om smartare vägval på ett helt annat sätt

Posted by Sara Carlemår on 2019-05-21 10:37

Göran Södermark gick 2014 ett skräddarsytt säljträningsprogram tillsammans med sina kollegor på Moxter. Göran arbetar som KAM, Key Account Manager och har en gedigen erfarenhet i säljrollen, han sammanfattar här vilka insikter och lärdomar han själv tog med sig, vad han fortsatt utveckla och hur han känner av det i sin vardag.

Read More

Topics: säljträning, holistisk syn på säljprestation

Ny syn på säljrollen ger Malin inre lugn & bättre försäljning

Posted by Sara Carlemår on 2019-05-20 11:31

Malin Lilliesköld, en redan vass säljare som ville lyfta till en ny nivå. Hon arbetar som säljare på  Time2care, ett företag som hyr ut massagestolar och arbetar med återhämtning på arbetsplatser. Under 2018 gick Malin Sambas 4-månaders säljträningsprogram, hon har satt sina egna ord på erfarenheter av programmet, vilka insikter och lärdomar hon tagit med sig, vad hon använder i vardagen och vad det bidrar till.

Read More

Topics: säljträning, holistisk syn på säljprestation

Verktyg & detaljer som bidrar i säljledare Joakims vardag efter säljträning

Posted by Sara Carlemår on 2019-05-13 08:14

Joakim Kålén har lång erfaren inom säljyrket på olika positioner och arbetar idag som säljledare på Atea Östersund, med ett gäng på 4 kundansvariga säljare i sin grupp. Han gick under 2018 Sambas 4-månaders säljträningsprogram och reflekterar här över vad träningsperioden bidragit till för honom, främsta lärdomar och vad han använder i sin vardag idag.

Read More

Topics: säljträning, holistisk syn på säljprestation

Säljare som vässat sig genom holistisk säljträning

Posted by Sara Carlemår on 2018-09-13 10:56

Samba har glädjen att jobba med många säljande personer som varit nyfikna på att utvecklas och nyfikna på sin egen potential. Låt dig inspireras av Märit Jonsson och Örjan Mårtensson som båda gått Sambas 4-månaders säljträningsprogram och har satt sina egna ord på sina erfarenheter av programmet. Vilka insikter och lärdomar de tagit med sig, vad de tillämpar i vardagen och vilka effekter de får, vilka förväntningar de hade på programmet och hur Samba levde upp till dem. Två grymt häftiga personligheter och säljare som vi nyfiket följer vidare på sina resor.

Read More

Topics: säljträning, holistisk syn på säljprestation

I din säljprestation finns en vilande potential

Posted by Christer Bäckman on 2017-05-23 15:16

Vilka egenskaper är du stark inom och i vilka finns det en stor utvecklingspotential? Vilka invanda beteendemönster och rutiner är det som format dig? Vilka egenskaper hos dig själv blundar du för eller är du inte medveten om att du kan utveckla? Det här är några av de frågeställningar vi tar med oss när vi tittar på hur du kan VÄSSA dig som säljare. 

Read More

Topics: holistisk syn på säljprestation

3 ingredienser i en holistisk syn på säljprestation

Posted by Christer Bäckman on 2016-10-19 22:25

Mitt personliga nu glödande intresse för försäljning startade på riktigt 1985. Jag fick då av min dåvarande coach för första gången en säljhandbok i min hand. Tillsammans med den utbildning jag då hade förmånen att få gå skulle det bli avgörande för min fortsatta inriktning. På utbildningspärmen stod det ”PERSONLIG UTVECKLING”. Vilken spännande tanke!   Min hjärna började jobba på högvarv och jag ställde mig själv frågan: Hur bra kan jag egentligen bli på det jag redan gör? Kan man UTBILDA sig till att bli säljare? Jag trodde ju i min enfald att jag var född till det!

Read More

Topics: säljträning, integrerad mental träning för säljare, holistisk syn på säljprestation

Samba vässar dig & ditt företag

Vi tror på konstant utveckling och träning, i vår blogg vill vi inspirera till att utvecklas som individ och vässa detaljerna i ditt säljarbete. 

SIGN UP: följ bloggen

Inlägg

<