Östersunds IK vill bidra i samhället, mental träning med som pusselbit

Posted by Sara Carlemår on 2017-10-24 23:07

Som initiativtagare till projektet The Game Changer vill Östersunds Ishockeyklubb bidra till att utveckla barn och unga för livet genom idrotten och dessutom utmana idrottsföreningar att fundera över sin roll i samhället. Bland annat genom att tillgängliggöra idrotten, medvetet arbeta med Mental träning och grundinställningen ”Alla spelar lika”. Vi på Samba är Partner i projektet och engagerade dels genom paketering och kommunikation men framförallt genom den Mentala träningen.

Read More

Topics: mental träning, Partnerskap

Hur du vässar din försäljning med ett magiskt vattenglas

Posted by Christer Bäckman on 2016-02-02 11:06


Jag satte ner fötterna på golvet, sedan var den dagen förstörd. Kan man få ligga kvar och bara sova? Varför missade jag att dra ner rullgardinen? Till helgen ska jag bara sova och inte kliva upp på hela dagen. Så skulle en dag kunna börja i våra liv. OM man tänker det tillräckligt ofta blir man bra på att börja dagen i en uppförsbacke, det sker tillslut av ren automatik. Jag kom på mig själv och hittade ett rutin för att bryta mönstret och börja med en ny vana.

Read More

Topics: vässa säljarbetet, mental träning, säljträning

MIN FIGHT är min... bara min.

Posted by Christer Bäckman on 2016-02-01 11:53

Jag har länge varit barnsligt nyfiken på vad som gör att vi gör det vi gör och vad det är som driver oss som människor att ta nya steg framåt.

Under åren då jag coachat företag och individer har jag haft många tillfällen att fundera över; Var föds motivet till mål, passion, vision, mission, den drivkraft som tar oss framåt?

Read More

Topics: fysträning, vässa säljarbetet, mental träning, säljträning

Samba vässar dig & ditt företag

Vi tror på konstant utveckling och träning, i vår blogg vill vi inspirera till att utvecklas som individ och vässa detaljerna i ditt säljarbete. 

SIGN UP: följ bloggen

Inlägg

<