Var det resan som var målet?

Posted by Sara Carlemår on 2017-12-13 15:51

Denna blogg är den sista i serien kopplat till Iranresan, här delar vi med oss av våra erfarenheter och reflektioner efter resan. Christer delar först med sig av vad som hände under hela processen; insikter, tillkortakommanden, lärdomar och guldkorn. Sedan delar Sara med sig av det mänskliga perspektivet och möten med olika människor.

Är du nyfiken reseberättelsen och skildringen av Iran på plats, läs gärna bloggartikeln Upplevelser i en annan värld ger nya perspektiv.

Read More

Topics: mental träning för säljare, Iran 2017, Mental training in sales

Upplevelser i en annan värld ger nya perspektiv

Posted by Sara Carlemår on 2017-10-24 23:40

I denna bloggserie uppdelad i tre vill vi dela med oss av vår resa i Iran, våra förberedelser INFÖR, våra upplevelser UNDER och våra erfarenheter EFTER resan.

Vilka upplevelser! Jag försöker beskriva dem i en form av reseberättelse blandat med egna reflektioner.  Upplevelser kan verkligen förändra perspektiv på saker och ting. På många sätt upplever jag Iran, inte bara som en annan del av världen, utan faktiskt en helt annan typ av värld. Det bli intressant att se vilka andra perspektiv och tankar vi tar med oss här ifrån. 

Read More

Topics: mental träning för säljare, Iran 2017, Mental training in sales

Iran, nästa stopp på resan mot vårt långsiktiga mål

Posted by Sara Carlemår on 2017-10-09 08:50

Vi vill ta med dig på en spännande resa, en resa som aldrig skulle kommit till om vi, Christer och Sara, inte hade levt som vi lär. - Vi ska resa till Iran. Yes, vi ska resa till IRAN och delta vid en internationell kongress om mental träning. Hur det det kommer sig, det kommer vi till!

Read More

Topics: säljträning, mental träning för säljare, Iran 2017

Dröm om framtida vinster & tro på din egen förmåga

Posted by Christer Bäckman on 2017-09-18 13:43

De grundläggande behoven för oss människor är att ha tak över huvudet och mat för dagen, att känna trygghet och leva i en omgivning med goda relationer där vi känner tillhörighet. En frisk och positiv personlig utveckling ger, när de grundläggande behoven är uppfyllda, ett energitillskott, motivation och mod att utforska mer av sin potential. Men att få en överdos av trygghet kan skapa en viss tristess och brist på spänning. Ett missnöje med vad livet har att erbjuda, vilket leder till stagnation i den personliga utvecklingen. Vi har fått jobba med många säljande personer som vågat drömma om framtida vinster och genom att de byggt upp tron på sin egen förmåga även nått dem. Vilken är din målbild som säljare? Eller vilken är din målbild utifrån livet i stort?

Read More

Topics: mental träning för säljare, målbild

All träning är inte svettig!

Posted by Christer Bäckman on 2017-04-12 16:52

Oavsett om man är elitidrottare eller säljare är utmaningen att med balans i livet prestera på topp. Men all träning är inte svettig. 

Det kan ibland upplevas som få förunnat att göra exakt det man brinner för och känner en mission i men så är fallet för oss när det gäller mental träning för säljare.

Read More

Topics: mental träning för säljare

Har du modet att se dig själv utifrån?

Posted by Christer Bäckman on 2016-08-19 16:28

Jag har många gånger funderat över varför jag är så starkt passionerad för försäljning generellt och säljyrket specifikt. Det jag har kommit fram till är att det är kittlande att fundera på hur bra kan jag bli på det jag gör och vad är det egentligen är som gör skillnad. Att få hjälp att se mig själv utifrån var ett vägskäl i mitt liv för att sätta de funderingarna i ett större perspektiv.

Read More

Topics: säljträning, mental träning för säljare, säljcoaching

Samba vässar dig & ditt företag

Vi tror på konstant utveckling och träning, i vår blogg vill vi inspirera till att utvecklas som individ och vässa detaljerna i ditt säljarbete. 

SIGN UP: följ bloggen

Inlägg

<