Var det resan som var målet?

Posted by Sara Carlemår on 2017-12-13 15:51

Denna blogg är den sista i serien kopplat till Iranresan, här delar vi med oss av våra erfarenheter och reflektioner efter resan. Christer delar först med sig av vad som hände under hela processen; insikter, tillkortakommanden, lärdomar och guldkorn. Sedan delar Sara med sig av det mänskliga perspektivet och möten med olika människor.

Är du nyfiken reseberättelsen och skildringen av Iran på plats, läs gärna bloggartikeln Upplevelser i en annan värld ger nya perspektiv.

Read More

Topics: mental träning för säljare, Iran 2017, Mental training in sales

Upplevelser i en annan värld ger nya perspektiv

Posted by Sara Carlemår on 2017-10-24 23:40

I denna bloggserie uppdelad i tre vill vi dela med oss av vår resa i Iran, våra förberedelser INFÖR, våra upplevelser UNDER och våra erfarenheter EFTER resan.

Vilka upplevelser! Jag försöker beskriva dem i en form av reseberättelse blandat med egna reflektioner.  Upplevelser kan verkligen förändra perspektiv på saker och ting. På många sätt upplever jag Iran, inte bara som en annan del av världen, utan faktiskt en helt annan typ av värld. Det bli intressant att se vilka andra perspektiv och tankar vi tar med oss här ifrån. 

Read More

Topics: mental träning för säljare, Iran 2017, Mental training in sales

Samba vässar dig & ditt företag

Vi tror på konstant utveckling och träning, i vår blogg vill vi inspirera till att utvecklas som individ och vässa detaljerna i ditt säljarbete. 

SIGN UP: följ bloggen

Inlägg

<