INSPIRERAS!

Vår källa för din ispiration. Motiveras, facineras och utvecklas. Det är väl vad livet handlar om?

Sälj!

BOKTIPS. Stjärnmäklaren Fredrik Eklunds bästa tips för att bli en framgångsrik och förtroendegivande säljare.Oavsett du har titeln säljare eller inte, är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att få partnern att vilja åka till just ditt drömresmål på semestern. På ett kaxigt, humoristiskt och insiktsfullt sätt berättar Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur du kan göra detsamma. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!

Tänka, snabbt och långsamt

BOKTIPS. Detta är Daniel Kahnemans internationella bästsäljare och något för dig som verkligen vill träna hjärnan. Den är både djup och klarsynt och handlar om hur den mänskliga hjärnan fungerar. Syftet är att skapa förståelse kring det och därefter kommer ditt sätt att ”tänka om hur du tänker” förändras. Den är tankeväckande och ger utrymme för reflektion över ens eget agerande.

Bästsäljaren

BOKTIPS. Är du nyfiken på och vill veta hur de bästa säljarna säljer för minst 40% mer än genomsnittet? I boken “Bästsäljaren” delar Erik Ullersten med sig av handfasta och konkreta tips för hur du blir en toppsäljare med syftet att lyfta försäljningen till en ny nivå. I varje kapitel ges resultatorienterade råd och möjlighet att forma din egen plan för att öka din lönsamhet. En otroligt givande och inspirerande bok för alla.

Motivation

BOKTIPS. Lars-Eric Uneståhl är en framstående pionjär inom mental träning, i denna bok guidar han dig till att träna mentalt, sätta upp framtidsmål och att tro på dig själv. Den innehåller råd och tips på hur man genom mental träning kan bryta gamla vanor och tankesätt. I boken poängteras också vikten av positivitet, vilken stor påverkan exempelvis ordet ’’inte’’ har på vår hjärna – otrolig motiverande läsning helt enkelt!

Bruksanvisning för ett bättre liv

BOKTIPS. Stefan Sebös ”instruktionsbok” ger dig verktyg att förändra och förbättra ditt liv. I boken presenteras på ett enkelt och konkret sätt receptet till ett bättre liv, steg för steg. Sebö menar att tankens kraft är av betydande vikt och genom att tänka rätt kommer man långt, ”du blir vad du tänker”. En välformulerad och tankeväckande bok.

345 smarta sätt att hitta nya kunder

BOKTIPS. Här handleder Stefan Ekberg om hur du konkret fångar nya kunder. Varje kapitel behandlar de olika delarna som krävs för att kunna vara framgångsrik i jakten på nya kunder. Kritisk självgranskning och reflektion genomsyrar hela boken för att ge vägledning och verktygen för att kunna utvärdera dig och ditt företag på rätt sätt och därmed hitta lösningar.

Robin Sharma

Ja, hur sammanfattar man Robin Sharma? Inspiration på många plan i livet! Med fokus på ledarskap, affärsmannaskap och livet som helhet arbetar Robin Sharma med webinars, böcker, föreläsningar, som coach, bloggare.

Hälsa på recept

BOKTIPS. Medicinska mirakelkurer visar sig nästan aldrig hålla vad de lovar. Fysisk aktivitet är det lysande undantaget! I den här boken presenterar läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg den senaste vetenskapen kring träning och hur ska du röra på dig för att få alla fördelar för hälsan.

<