INSPIRERAS!

Vår källa för din ispiration. Motiveras, facineras och utvecklas. Det är väl vad livet handlar om?

23 and ½ hours

FILMTIPS. Att vi idag är mer stillasittande än någonsin är ingen nyhet. 23 and ½ hours reflekterar över antalet timmar per dag som vi är fysiskt inaktiva. Filmen menar att fysisk aktivitet i minst 30 minuter om dagen är vetenskapligt bevisat att kunna förhindra de vanligaste åkommorna. Ta trapporna istället för hissen, promenera raskt till jobbet eller höj pulsen oftare i din vardag. Utmana dig själv, en halvtimme av dygnets 24 timmar kan alla få till! Vi på Samba tror att fysisk aktivitet bidrar till bättre prestationer både i vardagen och på jobbet. Små förändringar kan bidra till ett hälsosammare, lyckligare och längre liv.

Skapa en försäljningskultur

Precis som oss på Samba poängterar ProSales att en organisations säljkultur är viktig i dagens hårda konkurrensmiljö och en bidragande faktor till framgångsrika säljprestationer. Framgångsrika säljare är företagets hjältar och bör uppmärksammas för att engagera, motivera och få medarbetare att känna sig som en del av företaget. ProSales har tre tips på hur man skapar en säljkultur:

6 steg för att Vässa Strategin

En del i att vässa sin försäljning är att ha en vass strategi. Om du liksom vi anser att alla är säljare på företaget är det viktigt att förankra en gemensam strategi som alla lever efter. En strategi som vi grundar våra beslut mot och därmed blir det som skapar energi och delaktighet i det vi gör. Med denna film och medföljande övning vill vi inspirera och guida dig igenom 6 steg för att Vässa Strategin för just ditt företag.

Vässa säljkulturen genom rätt strategi & träning

Katarina Lindahl, delägare i Törners Konditori berättar om effekterna hon ser i sitt företag av att prioritera rätt i strategin och väva in alla medarbetare i säljarbetet. De konkreta delar hon upplevde tillförde värde var bland annat:

  • Visionsarbete med ägarna
  • Att sätta & förankra en tydlig plan
  • Struktur över året
  • Skapa utrymme för att träna på kundmötet
  • Uppföljning & utvärdering

Vässa Säljet på individnivå

Vill du vässa dina förmågor som säljare och utvecklas som individ? Vårt 4-månaders Säljträningsprogram riktar sig till dig som har rollen som säljare i någon form. Konceptet är unikt i att kombinera säljteknisk träning med mental träning och fysträning. I denna film berättar Mårten Handler och Maria Wilen om sina erfarenheter och vad de uppskattar med konceptet.

Robin Sharma

Ja, hur sammanfattar man Robin Sharma? Inspiration på många plan i livet! Med fokus på ledarskap, affärsmannaskap och livet som helhet arbetar Robin Sharma med webinars, böcker, föreläsningar, som coach, bloggare.

<