INSPIRERAS!

Vår källa för din ispiration. Motiveras, facineras och utvecklas. Det är väl vad livet handlar om?

MIN FIGHT är min… bara min

Jag, har länge varit barnslig nyfiken över vad som gör att vi gör det vi gör och vad är det som driver oss som människor att ta nya steg framåt. Var föds motivet till mål, passion, vision, mission? Mina motiv och min drivkraft till varför jag gör det jag gör kallar jag ”Min Fight” bara för att orden i sig och det som jag satt som definition och innebörd till det motiverar mig starkt. Här är en story som exempel, mitt första stora mål i livet, det var ett motiv och en drivkraft som kom att prägla mig stort till den jag är idag. Läs “Min fight“.

23 and ½ hours

FILMTIPS. Att vi idag är mer stillasittande än någonsin är ingen nyhet. 23 and ½ hours reflekterar över antalet timmar per dag som vi är fysiskt inaktiva. Filmen menar att fysisk aktivitet i minst 30 minuter om dagen är vetenskapligt bevisat att kunna förhindra de vanligaste åkommorna. Ta trapporna istället för hissen, promenera raskt till jobbet eller höj pulsen oftare i din vardag. Utmana dig själv, en halvtimme av dygnets 24 timmar kan alla få till! Vi på Samba tror att fysisk aktivitet bidrar till bättre prestationer både i vardagen och på jobbet. Små förändringar kan bidra till ett hälsosammare, lyckligare och längre liv.

Sälj!

BOKTIPS. Stjärnmäklaren Fredrik Eklunds bästa tips för att bli en framgångsrik och förtroendegivande säljare.Oavsett du har titeln säljare eller inte, är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att få partnern att vilja åka till just ditt drömresmål på semestern. På ett kaxigt, humoristiskt och insiktsfullt sätt berättar Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur du kan göra detsamma. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!

Vässa Säljet på individnivå

Vill du vässa dina förmågor som säljare och utvecklas som individ? Vårt 4-månaders Säljträningsprogram riktar sig till dig som har rollen som säljare i någon form. Konceptet är unikt i att kombinera säljteknisk träning med mental träning och fysträning. I denna film berättar Mårten Handler och Maria Wilen om sina erfarenheter och vad de uppskattar med konceptet.

Hälsa på recept

BOKTIPS. Medicinska mirakelkurer visar sig nästan aldrig hålla vad de lovar. Fysisk aktivitet är det lysande undantaget! I den här boken presenterar läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg den senaste vetenskapen kring träning och hur ska du röra på dig för att få alla fördelar för hälsan.

<