INSPIRERAS!

Vår källa för din ispiration. Motiveras, facineras och utvecklas. Det är väl vad livet handlar om?

6 steg för att Vässa Strategin

En del i att vässa sin försäljning är att ha en vass strategi. Om du liksom vi anser att alla är säljare på företaget är det viktigt att förankra en gemensam strategi som alla lever efter. En strategi som vi grundar våra beslut mot och därmed blir det som skapar energi och delaktighet i det vi gör. Med denna film och medföljande övning vill vi inspirera och guida dig igenom 6 steg för att Vässa Strategin för just ditt företag.

Vässa säljkulturen genom rätt strategi & träning

Katarina Lindahl, delägare i Törners Konditori berättar om effekterna hon ser i sitt företag av att prioritera rätt i strategin och väva in alla medarbetare i säljarbetet. De konkreta delar hon upplevde tillförde värde var bland annat:

  • Visionsarbete med ägarna
  • Att sätta & förankra en tydlig plan
  • Struktur över året
  • Skapa utrymme för att träna på kundmötet
  • Uppföljning & utvärdering

Vässa Säljet på individnivå

Vill du vässa dina förmågor som säljare och utvecklas som individ? Vårt 4-månaders Säljträningsprogram riktar sig till dig som har rollen som säljare i någon form. Konceptet är unikt i att kombinera säljteknisk träning med mental träning och fysträning. I denna film berättar Mårten Handler och Maria Wilen om sina erfarenheter och vad de uppskattar med konceptet.

Kommunicera på hjärnans villkor

Vissa människor har en fantastisk förmåga att sätta spår, att påverka oss, entusiasmera oss och får oss att minnas så att kunskapen “sitter kvar”. I detta webinar inspirerar Jana Söderberg i hur du kan uppdatera din förmåga att kommunicera på hjärnans villkor.

<