INSPIRERAS!

Vår källa för din ispiration. Motiveras, facineras och utvecklas. Det är väl vad livet handlar om?

MIN FIGHT är min… bara min

Jag, har länge varit barnslig nyfiken över vad som gör att vi gör det vi gör och vad är det som driver oss som människor att ta nya steg framåt. Var föds motivet till mål, passion, vision, mission? Mina motiv och min drivkraft till varför jag gör det jag gör kallar jag ”Min Fight” bara för att orden i sig och det som jag satt som definition och innebörd till det motiverar mig starkt. Här är en story som exempel, mitt första stora mål i livet, det var ett motiv och en drivkraft som kom att prägla mig stort till den jag är idag. Läs “Min fight“.

Tänka, snabbt och långsamt

BOKTIPS. Detta är Daniel Kahnemans internationella bästsäljare och något för dig som verkligen vill träna hjärnan. Den är både djup och klarsynt och handlar om hur den mänskliga hjärnan fungerar. Syftet är att skapa förståelse kring det och därefter kommer ditt sätt att ”tänka om hur du tänker” förändras. Den är tankeväckande och ger utrymme för reflektion över ens eget agerande.

Motivation

BOKTIPS. Lars-Eric Uneståhl är en framstående pionjär inom mental träning, i denna bok guidar han dig till att träna mentalt, sätta upp framtidsmål och att tro på dig själv. Den innehåller råd och tips på hur man genom mental träning kan bryta gamla vanor och tankesätt. I boken poängteras också vikten av positivitet, vilken stor påverkan exempelvis ordet ’’inte’’ har på vår hjärna – otrolig motiverande läsning helt enkelt!

Bruksanvisning för ett bättre liv

BOKTIPS. Stefan Sebös ”instruktionsbok” ger dig verktyg att förändra och förbättra ditt liv. I boken presenteras på ett enkelt och konkret sätt receptet till ett bättre liv, steg för steg. Sebö menar att tankens kraft är av betydande vikt och genom att tänka rätt kommer man långt, ”du blir vad du tänker”. En välformulerad och tankeväckande bok.

Vässa Säljet på individnivå

Vill du vässa dina förmågor som säljare och utvecklas som individ? Vårt 4-månaders Säljträningsprogram riktar sig till dig som har rollen som säljare i någon form. Konceptet är unikt i att kombinera säljteknisk träning med mental träning och fysträning. I denna film berättar Mårten Handler och Maria Wilen om sina erfarenheter och vad de uppskattar med konceptet.

Robin Sharma

Ja, hur sammanfattar man Robin Sharma? Inspiration på många plan i livet! Med fokus på ledarskap, affärsmannaskap och livet som helhet arbetar Robin Sharma med webinars, böcker, föreläsningar, som coach, bloggare.

<