INSPIRERAS!

Vår källa för din ispiration. Motiveras, facineras och utvecklas. Det är väl vad livet handlar om?

6 steg för att Vässa Strategin

En del i att vässa sin försäljning är att ha en vass strategi. Om du liksom vi anser att alla är säljare på företaget är det viktigt att förankra en gemensam strategi som alla lever efter. En strategi som vi grundar våra beslut mot och därmed blir det som skapar energi och delaktighet i det vi gör. Med denna film och medföljande övning vill vi inspirera och guida dig igenom 6 steg för att Vässa Strategin för just ditt företag.

Kommunicera på hjärnans villkor

Vissa människor har en fantastisk förmåga att sätta spår, att påverka oss, entusiasmera oss och får oss att minnas så att kunskapen “sitter kvar”. I detta webinar inspirerar Jana Söderberg i hur du kan uppdatera din förmåga att kommunicera på hjärnans villkor.

Robin Sharma

Ja, hur sammanfattar man Robin Sharma? Inspiration på många plan i livet! Med fokus på ledarskap, affärsmannaskap och livet som helhet arbetar Robin Sharma med webinars, böcker, föreläsningar, som coach, bloggare.

ProSales

ProSales erbjuder en plattform med analysprodukter, trendspaning, konsulttjänster och en abonnemangstjänst för dig som själv vill driva förändring inom försäljning. Utgå från kunden, välj rätt säljmodell, ta ett helhetsperspektiv och gör dina val baserat på fakta. En härlig källa för inspiration.
www.prosales.se

<