Vad är VÄSSA?

Vår tanke med begreppet VÄSSA är att förmedla det förhållningsätt vi tror på, konstant utveckling och träning. Så hur kan 2 x 2 bli mycket mer än 4 om man tänker Vässa? Hur vi tänker? Jo, låt oss förklara. Varje del och individ i ditt företag har en säljande roll. Mer än bara säljaren. VD:n säljer, kundsupporten säljer, webben säljer, uppfattningen om varumärket säljer. Alla säljer på olika sätt, med olika verktyg och individuella förutsättningar. Den gemensamma synen på försäljning är ert företags säljkultur. Med en vassare säljkultur kan helheten bli större än summan av delarna. Genom vår helhetssyn vidgar vi synen på er potential, ser till att alla lirar utefter samma strategi och vässar varje lagspelare från bra till bäst. När vi lägger ihop varje spelares bästa prestation går ekvationen inte ihop… resultatet blir högre. 2 x 2 blir mycket mer än 4.

Film

Erbjudanden


Processen

Låt oss beskriva en optimal säljkultur i våra mått mätt och vår arbetsprocess kopplat till det.Modellen-med-Samba-1

 

 

Säljträning

Vill du vässa dina förmågor som säljare och utvecklas som individ? Vårt 4-månaders Säljträningsprogram och vår Säljboost riktar sig till dig som har rollen som säljare i någon form. Konceptet är unikt i att kombinera säljteknisk träning med mental träning och fysträning. Är du nyfiken? Välkommen på ett av våra webinar eller kontakta oss för en personlig presentation.

SPANA IN: WEBINAR SÄLJTRÄNING

Mental träning för säljare

Livet som säljande person kan vara intensivt. Det kan vara en utmaning att prestera på topp och samtidigt vara i balans. Sambas mentala träningsprogram för säljare vässar individen och säljprestationen.

Spana in upplägget